Mazón destaca el compromís per una societat més cohesionada en l’acte ‘Empresarios en acción’

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha subratllat el compromís de la Comunitat Valenciana per construir una societat més cohesionada, equitativa i justa

Millor accés a les oportunitats, en la inauguració de la trobada ‘Empresarios en acción’, organitzada per Mamás en Acción i el Grup Dominguis Energy Services (GDES).

L’esdeveniment ha servit per presentar el projecte ‘Pintando mi futuro’, un programa de formació solidari que pretén beneficiar més de 1.000 adolescents en risc d’exclusió social en els pròxims tres anys.

Mazón ha agraït la tasca de Mamás en Acción i GDES per impulsar un territori més inclusiu i ha destacat la importància de la solidaritat en tots els àmbits socials i empresarials. A més, ha remarcat el deure de tots els ciutadans de cuidar-se i cuidar els altres, amb una crida a fomentar l’empatia, la generositat i la cohesió social.

Finalment, ha reafirmat la prioritat de les polítiques socials en l’agenda de la Generalitat, especialment en l’atenció integral als adolescents i la salut mental.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.