La Diputació de València posa en marxa l’oficina per a ajudar els municipis a captar fons europeus

La Diputació de València ha llançat de manera oficial l’Oficina Tècnica de Projectes Europeus

Una iniciativa clau per a impulsar la participació dels municipis de la província en els programes de finançament de la Unió Europea. 

Amb el llançament de l’Oficina de Projectes Europeus, els municipis i la resta d’entitats locals de la província comptaran amb un equip de tècnics especialitzats, que els brindarà assessorament i suport continu en la gestió de projectes europeus. Els ajuntaments podran reunir-se de manera presencial amb els tècnics, o bé contactar telefònicament o per correu electrònic.

Les prestacions que oferix l’oficina s’articulen en tres grans serveis: informació, assessorament i assistència tècnica i formació contínua per a capacitar al personal dels ajuntaments i mancomunitats de la província en la gestió de projectes europeus. 

Una de les primeres accions que han començat ja a realitzar els tècnics de l’oficina, és un mapatge de les necessitats actuals de cada municipi, amb l’objectiu d’alinear les prioritats i reptes locals amb les oportunitats que oferix Europa i ajustar els projectes futurs a les polítiques i programes de la Unió Europea.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.