La II Biennal Mundial de l’Arròs de Cullera tindrà un espai gratuït de tastos i tallers

Vermuts i aperitius, arrossos autòctons de Canàries i Ciudad Real, destilería Cerveró, cerveses artesanals, formatges, embotits, mels i mermelades, vins o coctelería son algunes de les experiències

Les activitats requereixen inscripció prèvia a través de la web municipal 

Compte enrere per a la II Biennal Mundial de l’Arròs de Cullera que se celebra aquest cap de setmana, del 25 al 27 d’octubre. Una cita que durant tres dies convertirà a Cullera com a capital gastronòmica de l’arròs, també en l’epicentre de la gastronomia valenciana.

I és que entre les novetats d’aquesta segona edició es troba l’espai de tastos i tallers, una zona amb activitats gratuïtes per descobrir nous sabors i aprendre sobre productes únics. Hi haurà vermuts i aperitius, arrossos autòctons de Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote i Ciudad Real, destilería Cerveró, cerveses artesanals, formatges, embotits, mels i melmelades, vins o cocteleria.

Aquestes requereixen inscripció prèvia a través de: https://www.cullera.es/ii-bienal-mundial-del-arroz-cullera.

No serà aquesta l’única oportunitat per provar la gastronomia a la ciutat durant tres dies. També hi hauran moments per gaudir de la cuina de Cullera amb la zona de degustacions.  Al migdia, ‘Artesanos del Arroz’ oferirà degustacions i arrossos a preus populars demostrant la diversitat gastronòmica dels restaurants de Cullera; i a la nit l’espai serà de l’hostaleria de la ciutat que oferirà infinitat de tapes elaborades a ritme de música.

Tota aquesta activitat degustativa complementa la resta d’oferta relacionada amb la cultura gastronòmica de l’arròs a la ciutat com artesania, exposicions, fira de producte, showcookings, concursos, demostracions populars, música i animació en directe, activitats familiars, balls tradicionals, visites guiades al Museu de l’Arròs, rutes ciclistes entre arrossars, recreacions teatrals, etc.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.